Fotograf Mikkel Adsbøl
DK | EN

Fotograf Mikkel Adsbøl

Mikkel Portrait

 

 

Det mest spændende ved at være fotograf er, at hver opgave handler om at fortolke stikord og give en visuel form gennem den historie, jeg fortæller med mit kamera.

En form, der understreger opgavens kommercielle, æstetiske eller redaktionelle karakter.

Og det fascinerende for mig er at ramme den rette form - uanset om den historie, jeg skal fortælle som fotograf, handler om ting, steder eller personer.

Men selv om jeg elsker mit arbejde, er fotografi ikke mit eneste hjertebarn. Jeg har et andet - og det er mad. Jeg har villet været kok siden jeg gik i skole. Når jeg var ude at spise med mine forældre, skulle jeg altid ud i køkkenet og se, hvordan kokkene lavede maden.

Et efterskoleophold blev imidlertidigt et fagligt vendepunkt for mig. Her åbnede min faglærer fotografiets eventyrlige verden af teknik og visuelle virkemidler. Jeg begyndte at tænke i billeder. Og det har jeg gjort lige siden.

I dag føler jeg mig priviligeret over som fotograf at leve af at se verden gennem min linse, når jeg fortolker, fortæller og formidler i billeder. Og jeg føler mig ikke mindst priviligeret over, at der aldrig er to opgaver, der er ens. Derfor er mit mål ikke blot at give udtryk deres rette form, men at løse enhver opgave, så oplevelsen bliver vellykket for både afsender og modtager.  

Jeg har fotostudie i København, men tager også gerne ud som fotograf og reklamefotograf på locations i København og også andre steder i landet. Kontakt mig på mail eller telefon, så tager vi en snak om din opgave og de forskellige muligheder.

 

 

Mail mikkel@mikkeladsbol.dk - Tel. + 45 5192 5700