Fotograf Mikkel Adsbøl
DK | EN

Reklamefotograf

Mikkel Portrait

Noget af det fascinerende for mig i mit arbejde som reklamefotograf er at ramme den rette form - uanset om den historie, jeg skal fortælle, handler om bestemte objekter, steder eller personer.

Jeg har specialiseret mig i at tage billeder af mad og interiør. Jeg arbejder ud fra at finde en form, der understreger opgavens kommercielle, æstetiske eller redaktionelle karakter.

Derfor har jeg også indrettet mit køkken i samarbejde med kokke, som bl.a. også har været med til at vælge køkkenredskaberne - for der skal jo rent faktisk laves mad i studiet. Kun sådan kommer mine billeder til at afspejle virkeligheden.

Mit fotostudie er på 180 kvm. og ligger centralt på Nørrebro. Min ambition med studiet er, at give de optimale rammer for mit arbejde som reklamefotograf - og så skal der selvfølgelig være en hyggelig atmosfære.

Jeg føler mig priviligeret over at have et arbejde, hvor der aldrig er to opgaver, der er ens. Derfor er det også altid mit mål ikke bare at give et udtryk dets rette form, men lige så meget at løse en opgave, så budskabet og oplevelsen bliver klar og vellykket for både afsenderen og modtageren. 

En alsidig reklamefotograf

Søger du en reklamefotograf med passion for mad og interiør, så kontakt mig på mail eller telefon. Jeg svarer gerne på dine spørgsmål og kommer også gerne med råd og ideer.

Mail mikkel@mikkeladsbol.dk - Tel. + 45 5192 5700