Da / En

Professionel og levende filmproduktion

Levende billeder fortæller historier

Et billede siger mere end 1.000 ord, men en video siger mere end 1.000 billeder - filmproduktion og video er et unikt medie, som især er velegnet ved mad- og interiørprojekter. Det giver nemlig en enestående mulighed for at invitere modtageren ind i et univers i mere end et par sekunder. Det er den mest effektive måde at efterlade et unikt og stærkt indtryk hos seeren. Det er især tilfældet, fordi både mad og interiør taler til vores sanser og indfanger unikke stemninger.

Jeg er specialiseret inden for filmproduktion med mad og interiør, der bringer både dine produkter, dine visioner og dine budskaber til live. Du kan se eksempler på mit arbejde her på siden - kontakt mig også gerne for en snak om dit projekt via min kontaktboks, på mail mikkel@mikkeladsbol.dk eller på telefon på 5192 5700.

Fortæl den unikke historie

Content er "king" - og det at fortælle en historie er den bedste måde at fange og ramme din målgruppe. Videoer og reklamefilm er et hastigt voksende medie, og det er ikke uden grund.

Med min hjælp kan du skabe en unik, stemningsfyldt og kraftfuld film, der fortæller en historie, som bliver husket. Det sikrer, at du får mest og bedst udbytte af det kæmpe potentiale, som film og videoer har.

I mine filmproduktioner såvel som mine fotosessions har jeg primært fokus på at skabe et unikt univers og en stemning, som rammer modtagerens følelser. Hvad enten vi skaber de optimale rammer i mit fotostudie på Nørrebro eller en helt anden location, vil vi i samarbejde skabe en film, der fortæller netop din historie på den mest rammende måde.

Bring din historie til live på film

De levende billeder er utroligt interessante at arbejde med. Jeg vil meget gerne samarbejde med dig om at bringe netop dine visioner og drømme til live i en både æstetisk og dramaturgisk velkomponeret reklame- eller produktfilm. Hvis du drømmer om at se din historie blive fortalt gennem smukke og bevægende videosekvenser, er jeg det rigtige valg af samarbejdspartner.

Du er altid mere end velkommen til at kontakte mig, hvis du vil vide mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig.