Da / En

Professionel madstyling og madfotografering

Indbydende og æstetiske madfotos

Madfotografering er et fantastisk arbejdsområde, da det taler til mange af vores sanser. Min store passion inden for både fotografi og madlavning kulminerer, når jeg får lov at arbejde som madfotograf og lave madstyling og tage billeder af madvarer.

Det kan fx være til kogebøger, magasiner, reklamer og menukort. Mit overordnede mål i arbejdet med madfotografering er at tale til både tanker og sanser hos seeren. Madfotografi er noget helt særligt, da det handler om at "fange smagen" ved hjælp af opsætning, lys og anretning. Mine madfotos er ikke alene æstetiske, men også indbydende, idet jeg altid arbejder med stort fokus på det sanselige ved mad og fødevarer.

Fordi vi spiser med øjnene…

Indbydende madfotos er utroligt effektive, når det gælder om at fange seerens interesse og sælge et produkt. Det er få steder mere gældende ind i gastronomiens univers. Det er nemlig i højere grad sanserne og ikke fornuften, der dominerer, når vi er på jagt efter en smagsoplevelse.

Billederne i kogebøger, magasiner og på fødevareprodukter er afgørende, da de har til formål at vække interessen hos seeren ved at tale til sanserne ved at skabe blikfang samt være æstetiske og ikke mindst lækre. Mit absolutte mål som madfotograf er, at man næsten skal kunne dufte maden på fotografiet. Det opnås i et samarbejde mellem dig og mig, hvor vi skaber de perfekte rammer for maden - enten i det moderne køkken i mit fotostudie på Nørrebro eller på en valgfri location.

Skal vi samarbejde?

Drømmer du om billeder, der virkelig lader dine retter og gastronomiske udfoldelser komme til sin ret? Jeg leverer ingen pakkeløsninger, men tager udgangspunkt i den enkelte kunde og det enkelte projekt. På den måde tilpasser jeg fotokunsten til den enkelte opgaves ånd, sådan at fotografierne kommer til at udtrykke og understøtte netop det budskab, som du ønsker at indprente hos seeren.

Hvis du arbejder med mad, tør jeg godt garantere, at jeg kan løfte dine fotos til det næste niveau. Vil du høre mere om det? Så er du altid mere end velkommen til at kontakte mig, så vi kan få en samtale om netop dine drømme og visioner.  Du kan kontakte mig via kontaktboksen, på mail mikkel@mikkeladsbol.dk eller på telefon på 5192 5700.