Da / En

Møbel- og interiørfotograf

- med passion og erfaring

Æstetiske billeder af møbler og interiør

Jeg har som fotograf valgt at specialisere mig som bl.a. møbelfotograf og interiørfotograf. Min helt store passion er at tage billeder af mad og interiør. Det vil med andre ord sige, at mit speciale ligger inden for livsstil.

Når man beskæftiger sig med fotografering af møbler og andet interiør, er det ikke nok blot at tage et billede af det enkelte produkt. Det handler om at indfange et udtryk og en stemning i et samlet helhedsindtryk, der inspirerer seeren. Netop det er mit primære fokus, når jeg arbejder med fotografering af interiør og møbler til boligmagasiner, møbelproducenter, interiørforretninger, Designere, arkitekter og andre relevante indenfor interiør

Med min store erfaring og passion inden for interiørfotografering kan jeg skabe et unikt univers omkring det enkelte produkt, som skinner igennem på de endelige billeder. På den måde kommer møblerne virkelig til sin ret, og du er sikret, at det endelige resultat afspejler netop den vision og det budskab, som du ønsker at sende.

Succesen ligger i samarbejdet

At arbejde som interiør- og møbelfotograf er en både kompleks og kompliceret kunst - men det er også det, der gør det så interessant at arbejde med.

Når alt går op i en højere enhed, kan man som fotograf af interiør skabe indlevelse i en oplevelse og ramme noget uventet hos modtageren. Jeg tilpasser mine løsninger til den enkelte kunde og det enkelte projekt, og ingen del af arbejdet gøres halvt. I samarbejde med stylister, håndværkere og designere skaber vi et nyt og unikt univers, der drejer sig om netop det møbel eller andet interiør, der skal fremhæves. Det sikrer både inspirerende og stemningsfyldte billeder, der giver modtageren en følelse af at kunne træde ind i fotoet og opleve et helt nyt rum.

Mere end bare billeder

Fotografering af møbler og interiør handler om mere og andet end hvide vægge, et godt lysindfald og højt til loftet. Det handler om at have øje for detaljerne og få det alt sammen til at gå op i en højere enhed, der giver mening for modtageren. Det er jeg heldigvis ekspert i at frembringe - uden at gå på kompromis med det unikke udtryk og budskab, som du kommer med.

Hvis du drømmer om at bringe dine produkt- og reklamebilleder med møbler og interiør til live, er jeg den rette at samarbejde med. Du er altid velkommen til at kontakte mig, så vi kan tale mere om netop dit projekt. Du kan kontakte mig via min kontaktboks, på mail mikkel@mikkeladsbol.dk eller på telefon på 5192 5700.