Da / En

GPDR

SELSKABSOPLYSNINGER

Fotograf Mikkel Adsbøl
Struenseegade 15A, 1. sal tv.
2200 København N
CVR. 29094233

PERSONDATAPOLITIK HOS FOTOGRAF MIKKEL ADSBØL

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Fotograf Mikkel Adsbøl.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt eller en ydelse fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services. Vi kan bruge cookies til at optimere brugeroplevelsen, mens du anvender vores hjemmeside.

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, telefonnummer, e-mailadresse og betalingsoplysninger.

Fotograf Mikkel Adsbøl indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

  • Besøger vores hjemmeside
  • Får leveret vores produkter fysisk eller digitalt

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.mikkeladsbol.dk er Fotograf Mikkel Adsbøl, Struenseegade 15A, 1. sal tv., 2200 København N, CVR. 29094233

Behandlingsgrundlag og formål

Din e-mailadresse og dit telefonnummer indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse, faktura og/eller en kvittering for gennemført handel.

Når du betaler for dit produkt eller din ydelse indsamler vi dit navn og øvrige kontaktoplysninger. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med faktureringen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt eller en ydelse, vil du desværre ikke have mulighed for at handle med os.

Dine oplysninger vil blive slettet 5 år efter, at du har modtaget din vare eller ydelse. I denne periode opbevares dine data dels digitalt på AES-256bit krypterede diske og dels fysisk i arkiv i et alarmsikret miljø.

Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Vi har vores hjemmeside hos Online Result der fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i Online Result’s datacentre.

Vi anvender eksterne virksomheder som leverandører for at levere vores ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os. Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instruks og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

  • At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
  • At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse mikkel@mikkeladsbol.dk